גלילת מוקה
1/2 כוס קמח מצה
6 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1 כוס אגוזים
1 מיכל שמנת מתוקה
אבקת סוכר
קרם טרטר
2 כפיות קפה
בקערה גדולה, שימו 1/2 כוס של קמח מצה.
הקציפו 6 חלמונים עם 1/2 כוס סוכר. בקערה נוספת הקציפו את חלבוני הביצה עם קרם הטרטר.
בזהירות שיפכו את תערובת הביצים לתוך הקצף, ערבבו והוסיפו את קמח המצה והאגוזים.
אפו חצי שעה בתבנית שטוחה. הוציאו מהתנור, פזרו על מגבת אבקת סוכר, והניחו את הבצק על המגבת.
גלגלו את המגבת עם הבצק בעוד הבצק חם.
הקציפו את הקצפת והוסיפו 2 כפיות קפה, הוסיפו אבקת סוכר לפני הטעם. פיתחו את המגבת בזהירות.
מרחו את הקרם על כל העוגה וגלגלו שוב(בלי המגבת כמובן). פזרו מלמעלה אבקת סוכר לקישוט.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )