פאי אגוזים לפסח
לבצק: למילוי:
50 גר' קמח תפוחי אדמה 2 שקיות סוכר וניל
100 גר' קמח מצה 50 גר' מרגרינה
קורט מלח 225 גר' דבש
100 גר' מרגרינה מיץ מחצי לימון
25 גר' אבקת סוכר 150 גר אגוזי פקאן חצויים
2 חלמונים
100 גר' אגוזים קצוצים
מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים. מוסיפים את המלח, האגוזים והקמח עד לקבלת בצק רך.
למילוי: ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )