עוגיות קפה מרנג
4 ביצים גדולות 3 כפיות קפה רגיל או נטול קפאין
1/4 כפית מלח 1 כפית תמצית וניל
1 כוס סוכר
1. הקציפו את החלבונים והמלח עד לקבלת קצף רך, הוסיפו את הסוכר וערבבו עד לקבלת רצף קשה ומבריק.
2. הוסיפו את הקפה והווניל. השתמשו בכף כדי ליצור עוגיות על תבנית משומנת.
3. אפו בחום של כ 100 מעלות למשך שעתיים. וקררו עד לייבוש מוחלט.
** ניתן להוסיף גם שוקולד צ'יפס או קקאו לקישוט וטעם **
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )