חרוסת תימנית
המרכיבים:
1 חבילה תמרים מגולענים
250 גרם שומשום קלוי טרי
150 גרם שקדים קלויים
2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר דק
אופן ההכנה:
1. מניחים את התמרים בכלי מתאים, מוסיפים מים בכמות כפולה מכמות התמרים.
2. למחרת, מרתיחים את התמרים והמים התמרים ומבשלים על אש גבוהה תוך ערבוב כרבע שעה.
3. טוחינם את השומשום והשקדים במעבד מזון ומוסיפים אותם לסיר יחד עם הג'ינג'ר. מבשלים על אש נמוכה שעה, ומערבבים מדי פעם. התערובת צריכה להגיע למרקם מעט צמיגי.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )