פיצה עם שמרים

שלח לחבר digg delicious facebook

הפיצה של נפתלי , פיצה עם שמרים

 

חומרים לבצק

1 ק"ג קמח

1 שקית "שמרית"

1/2 כוס שמן זית

2 עד 2-1/2 כוסות מים פושרים

קורט מלח

רוטב

1 עד 1-1/2 כוסות רסק עגבניות

2 עגבניות מרוסקות

2 שיני שום

3 כפות אורגנו

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פילפל

מעט קטשופ

אופן ההכנה

מכניסים את כל החומרים לקערה, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק גמיש.

משהים להתפחה בכלי מכוסה ל-10 דקות בלבד.

לחלק את הבצק ל-2 חלקים, לרדד את הבצק, להניח בצד 20 דקות ואחר כך למרוח את הרוטב.

לפזר מעל הרוטב איזו תוספת שרוצים- פטריות, בצל (בצל מטוגן מאוד טעים), טונה, תירס וכדומה.

ובסוף להוסיף את  הגבינה הצבובה.

לחמם תנור ל- 200 מעלות כ-20 דקות אפיה.

בתאבון.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> פיצות >> פיצה עם שמרים