הפיצה של נפתלי , פיצה עם שמרים
חומרים לבצק
1 ק"ג קמח
1 שקית "שמרית"
1/2 כוס שמן זית
2 עד 2-1/2 כוסות מים פושרים
קורט מלח
רוטב
1 עד 1-1/2 כוסות רסק עגבניות
2 עגבניות מרוסקות
2 שיני שום
3 כפות אורגנו
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פילפל
מעט קטשופ
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים לקערה, מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק גמיש.
משהים להתפחה בכלי מכוסה ל-10 דקות בלבד.
לחלק את הבצק ל-2 חלקים, לרדד את הבצק, להניח בצד 20 דקות ואחר כך למרוח את הרוטב.
לפזר מעל הרוטב איזו תוספת שרוצים- פטריות, בצל (בצל מטוגן מאוד טעים), טונה, תירס וכדומה.
ובסוף להוסיף את הגבינה הצבובה.
לחמם תנור ל- 200 מעלות כ-20 דקות אפיה.
בתאבון.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )