פיצה רגילה ופיצה בצל של שושנה
3 כוסות קמח לבן
1 1/2 כובות קמח מלא
1 שקית שמרית
1 כף מלח
2 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן
לערבב בכל ביחד בקערה גדולה, לכסות עם מגבת לשעה וחצי
לשמן תבנית לתנור לשים במרכז 1/2 כמות מהבצק ולשמן את הידיים ולפזר את הבצק באופן שווה
לחזור על זה עד שמסדרים כל הבצק בתבניות להכניס לתנור מכובה ולאחר כחצי שעה להדליק את התנור על חום של 180 מעלות.
לאחר 1/2 שעה של אפיה לפזר על הפיצה רוטב עגבניות לאפות 15 דקות נוספות ואז לפזר את הגבינה והתוספות טיפ לפיצה בצל: לפרוס בצל גדול בעיגולים גדולים להוסיף כף שמן, פיפל ותבלין לפיצה ולפזר על הבצק לפני האפיה, יש ללחוץ את הבצל בתוך הבצק.
רון בר שושנה
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )