לביבות תפוחי אדמה אפויות

שלח לחבר digg delicious facebook


לביבות תפוחי אדמה אפויות - ניקי ב

מצרכים:
3
תפוחי אדמה בינוניים
2
בצלים קצוצים
100
ג' פטריות קצוצות (חצי קופסה)
2
ביצים
1/3
כוס פירורי לחם + כף נוספת
כף וחצי אבקת מרק
מל"פ

אופן ההכנה:

1.
לחמם תנור בחום בינוני.
 2.
לרפד תבנית בנייר אפיה, להבריש את נייר האפיה בשמן.
 3.
להרתיח מים, להוסיף מלח, להכניס את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים , למעוך אותם
4.
לטגן את הבצל והפטריות.
5.
לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה, בצל ופטריות.
6.
ליצור קציצות לשטח אותן.
 7
להניח את הקציצות על נייר אפיה שהוברש בשמן. להכניס לתנור.
8.
שהתחתית של הקציצות מזהיבה, להפוך את הקציצות לצד השני , בסביבות 10 דקות לצד.

הערות:
14
לביבות



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> אוסף לביבות >> לביבות תפוחי אדמה אפויות