לביבות תפוחי אדמה אפויות - ניקי ב
מצרכים:
3 תפוחי אדמה בינוניים
2 בצלים קצוצים
100 ג' פטריות קצוצות (חצי קופסה)
2 ביצים
1/3 כוס פירורי לחם + כף נוספת
כף וחצי אבקת מרק
מל"פ
אופן ההכנה:
1.לחמם תנור בחום בינוני.
2.לרפד תבנית בנייר אפיה, להבריש את נייר האפיה בשמן.
3.להרתיח מים, להוסיף מלח, להכניס את תפוחי האדמה לבשל עד שהם רכים , למעוך אותם
4.לטגן את הבצל והפטריות.
5. לערבב את כל המצרכים + מחית תפוחי אדמה, בצל ופטריות.
6. ליצור קציצות לשטח אותן.
7 להניח את הקציצות על נייר אפיה שהוברש בשמן. להכניס לתנור.
8.שהתחתית של הקציצות מזהיבה, להפוך את הקציצות לצד השני , בסביבות 10 דקות לצד.
הערות:
14 לביבות
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )