לביבות ירק שלי
2 תפוחי אדמה גדולים
2 גזרים
1 קשוא
1 בצל
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
3 ביצים
חופן של פתיתי בצל מיובש ( לא חובה, פשוט יש לי בבית)
כף אבקת מרק עוף - יש ללא מונוסודיום ואני משתמשת בו כמו במלח
מלח
פלפל שחור
2 כפות שמן
לגרר את הירקות, לקצוץ דקדק את הבצל והפטרוזיליה.
לערבב היטב, להניח בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ולמעוך טיפה כדי ליצור צורה של לביבה עגולה,
לאפות בחלק העליון של התנור כעשרים דקות 200 מעלות.
הערה- כעשרים לביבות בינוניות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )