לביבות תפוחי אדמה אפויות – גוד פוד
500 גרם תפוחי אדמה מבושלים בקליפה
4 כפות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
4 ביצה
1 כוס חלב
3 כפות חמאה מומסת
מלח
פלפל לבן
הל טחון
. מצננים את תפו"א וקולפים.
2. במעבד מזון, מרסקים את כל המרכיבים עד לבלילה נוזלית. משהים למשך חצי שעה.
3. משמנים תבנית עם 12 שקעים ויוצקים פנימה את הבלילה.
4. אופים בחום של 210 מעלות במשך 10 דקות.
מגישים עם קרם פרש וקוויאר אדום ושחור.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )