ללביבות תפוחי עץ של זיוה טישלר מ"המטבח של זיוה"
החומרים:
2 תפוחי עץ מזן גרנד סמית, מרוסקים בפומפיה על הצד העבה * 4 כפות שטוחות קמח * 2 כפיות סוכר (או 2 סוכרזית מרוסקת) * קליפת לימון מגורדת * 1/4 כפית אבקת קינמון * 1/4 כפית תמצית וניל * 2 ביצים
אופן ההכנה
- מערבבים יחד את כל החומרים ומקררים במקרר במשך שעה.
- מניחים על תבנית מרובעת של תנור האפייה נייר אפייה, ובאמצעות כף משטחים לביבות במרווח של 1 ס"מ
- אופים בתנור בחום נמוך של 150 מעלות עד שהלביבות משחימות
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )