אזני המן מבצק פריך
לבצק :
2 1/2 כוסות קמח תופח
200 גר' מרגרינה
2 כפות סוכר
1 חלמון
למלית פרג :
1 כוס פרג טחון טרי
1/2 כוס חלב
1/2 כוס סוכר
2 כפות דבש
1/4 כוס מיץ תפוזים
2 כפות פרורי-לחם
לערבב את כל החומרים הבצק לבצק רך, לקרר כשעתיים במקרר.
לערבב את חומרי המילוי למעט פרורי הלחם בסיר-קטן על אש נמוכה. להסיר מהאש ולהוסיף את פרורי הלחם.
לרדד את הבצק על משטח-מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ, ולקרוץ עיגולים בקוטר 7 - 6 ס"מ, להניח כפית מהמילוי במרכז כל עיגול ולסגור לצורת אוזן המן.
ל נייר אפיה בתבנית, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום בנוני להניח כ- 20 דקות. להוציא ולצנן על רשת. לפזר מעט אבקת סוכר מעל.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )