סהרוני פרג
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפיה
125 גר´ חמאה
1/2 כוס גבינת צ´דר מגוררת
2 כפות אבקת מרק בצל
1 ביצה טרופה
1/2 כוס מים או חלב
ביצה טרופה נוספת, פרג לפיזור
מנפים קמח ואבקת אפיה, מוסיפים חמאה ומפוררים יחד. מוסיפים את כל שאר החומרים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי 5 מ´מ. חותכים לסהרונים או לכל צורה אחרת. מניחים בתבנית משומנת. משאירים רווחים להתפשטות. מברישים בביצה טרופה וזורים פרג.
אופים ב- 200 מעלות ל- 10 דק" לצבע חום-זהוב. מקררים בתבנית 2-3 דק". מעבירים לרשת ומקררים לחלוטין.
מאחסנים בכלי אטום.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )