אוזני המן בסגנון תאילנדי
השף התאילנדי סידאפורן רודשסאנג, רשת מסעדות "אפרופו" :מאת
המנה מיועדת לארבעה סועדים
חומרים לבצק:
200 גר' קמח רגיל
1 כף מים
מעט מלח
למלית:
1 בצל גדול
1 כף חמאה
10 תפוח אדמה
200 גר' פרג
20 גר' אגוזים טחונים
1 כף סויה
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
הבצק: מערבבים את החומרים עד שנוצרת תערובת אחידה ולא דביקה. מרדדים את הבצק על שולחן העבודה לשכבה דקה, וקורצים בעזרת צלוחית קטנה עיגולים. מחממים שמן במחבת, ומטגנים את העיגולים משני הצדדים עד להזהבה. המלית: מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות, מרתיחים במים ומועכים היטב עד לקבלת מחית חלקה. מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה, ומוסיפים את תפוחי האדמה המעוכים. מוסיפים את הפרג ואת האגוזים ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ואת רוטב הסויה וממשיכים לערבב. מניחים במרכז כל עיגול בצק מטוגן מעט מהמלית, משטחים בעזרת גב כף היד ומקפלים לשניים, כך שמבחוץ יראו את המלית
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )