סורבה גבינה, יוגורט ודבש עם צנוברים

שלח לחבר digg delicious facebook

סורבה גבינה, יוגורט ודבש עם צנוברים

בלי מכונת גלידה, בקלי קלות ועם טעם מנצח. מעדן ממכר.

מצרכים ל-1.25 ליטר סורבה:
40 גרם (2 כפות) דבש
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
240 מ"ל (1 כוס) חלב תנובה
1/3 גביע (250 גרם) גבינה לאפיה 5% מסדרת השף הלבן
½2 גביעים (500 מ"ל) יופלה לבן
1 מיכל (250 מ"ל)  שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת השף הלבן
50 גרם צנוברים קלויים
להגשה:
דבש וצנוברים קלויים

אופן ההכנה:
» ממיסים דבש וסוכר בחלב בסיר קטן על להבה נמוכה (אין צורך להביא לרתיחה) ומסירים מהאש.
» מערבבים גבינה ויוגורט בקערה ומוסיפים את החלב עם הדבש תוך כדי ערבוב במטרפה. מוסיפים שמנת וצנוברים מערבבים היטב ומעבירים למקפיא ללילה.
» מגישים כדורי סורבה עם דבש ומעט צנוברים מעל.






( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לראש השנה >> סורבה גבינה, יוגורט ודבש עם צנוברים