נודלס ירקות, רימונים וסויה
נודלס ירקות, רימונים וסויה
מצרכים:
חופן כוסברה קצוצה
1 כף שמן שומשום
400 גרם נודלס (איטריות ביצים)
3 שיני שום פרוסות
2 כוסות כרוב לבן קצוץ דק
1/2 כפית שורש ג'ינג'ר קצוץ
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1 כוס שעועית ירוקה
1 גזר בינוני חתוך לרצועות
1 כוס פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
1/2 כוס גרעיני תירס, עדיף טריים
1 כוס רכז רימונים (להשיג במרכולים או בחנויות הטבע)
3 כפיות שטוחות של קורנפלאור
3 כפות סויה שחורה
3 כפות סוכר לבן
אופן ההכנה:
1. מרתיחים 3 וחצי ליטר מים עם כפית מלח ומבשלים את הנודלס כ-3 דקות. מצננים מתחת זרם מים קרים ומסננים.
2. מערבבים בקערית את הקורנפלאור עם הסויה, שמן השומשום, הסויה הסוכר ורכז הרימונים.
3. מחממים היטב ווק ומוסיפים 1/3 כוס שמן. מקפיצים את כל הירקות למשך 4 דקות עד שמתרככים ונעשים מעט פריכים, מוסיפים את הרוטב.
4. מערבבים 5 -4 דקות מעל אש בינונית לחיבור הרוטב, מוסיפים את הנודלס ומקפיצים.
5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם .
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )