נודלס ירקות, רימונים וסויה

שלח לחבר digg delicious facebook

נודלס ירקות, רימונים וסויה

 

מצרכים:
חופן כוסברה קצוצה

1 כף שמן שומשום

400 גרם נודלס (איטריות ביצים)

3 שיני שום פרוסות

2 כוסות כרוב לבן קצוץ דק

1/2 כפית שורש ג'ינג'ר קצוץ

1/2 כוס בצל ירוק קצוץ

1 כוס שעועית ירוקה

1 גזר בינוני חתוך לרצועות

1 כוס פטריות שמפיניון טריות, פרוסות

1/2 כוס גרעיני תירס, עדיף טריים

1 כוס רכז רימונים (להשיג במרכולים או בחנויות הטבע)

3 כפיות שטוחות של קורנפלאור

3 כפות סויה שחורה

3 כפות סוכר לבן

 

אופן ההכנה:

1. מרתיחים 3 וחצי ליטר מים עם כפית מלח ומבשלים את הנודלס כ-3 דקות. מצננים מתחת זרם מים קרים ומסננים.

2. מערבבים בקערית את הקורנפלאור עם הסויה, שמן השומשום, הסויה הסוכר ורכז הרימונים.

3. מחממים היטב ווק ומוסיפים 1/3 כוס שמן. מקפיצים את כל הירקות למשך 4 דקות עד שמתרככים ונעשים מעט פריכים, מוסיפים את הרוטב.

4. מערבבים 5 -4 דקות מעל אש בינונית לחיבור הרוטב, מוסיפים את הנודלס ומקפיצים.

5. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם .






( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים לראש השנה >> נודלס ירקות, רימונים וסויה