גלידה עם תאנים רימון ואננס צלוי
גלידה עם תאנים רימון ואננס צלוי
מצרכים:
4 תאנים טריות
אננס טרי או קופסא של אננס מסוננת
1/4 כוס גרעיני רימון
3 כפות סוכר חום
תמצית וניל
רוטב מייפל
1/2 כוס שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
גלידה מוקה איכותית
אופן ההכנה:
1. חותכים כל תאנה לשישה חלקים, קולפים את האננס וחותכים לקוביות 2 ס"מ.
2. מערבבים את הפירות עם הסוכר החום, 3 טיפות תמצית וניל, 2 כפות מייפל וחצי כוס שמנת לבישול.
3. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
4. בתבנית מרופדת נייר אפיה, צולים את הפירות כ-5-7 דקות (לפי עוצמת התנור) עד להשחמה קלה וריכוך קל ומצננים מעט .
5. מעבירים כדורי גלידה לכוסות גבוהות ומעל יוצקים מהפירות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )