החומרים: אבוקדו בינוני, 3 בננות בינוניות (לא בשלות) מיץ מחצי לימון, פלפל אדום, פלפל ירוק, פלפלת אדומה קטנה חריפה (לא הכרחי) קופסה קטנה (400 גרם) שימורי אננס מסוננת מנוזליה, מלח פלפל לבן, כף חומץ, 3 כפות שמן.
אופן ההכנה: קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות. פורסים את הבננות ומניחים בקערה, יוצקים עליהם את מיץ הלימון לבל ישחירו.
מגלענים את הפלפלות וחותכים לקוביות קטנות. את הפלפלת החריפה קוצצים דק, חותכים את האננס לקוביות ומערבבים את כל המרכיבים בקערה עמוקה. מתבלים במלח, פלפל, חומץ ובשמן. מקפיצים את המרכיבים בתערובת ומגישים מצונן היטב.
גיוון: מוסיפים מעט אגוזי פקאן קלויים (אפילו מומלחים) כקישוט מעל לסלט או חופן נדיב של שקדים מולבנים משובבים וקלויים.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )