סלט ירקות קלויים ואווז מעושן

שלח לחבר digg delicious facebook

סלט ירקות קלויים ואווז מעושן

סלט ירקות קלויים ואווז מעושן

כל היתרונות של האנטיפסטי מגולמים בעיני רוחו של האווז המעושן. מתכון של השף טל הרשקוביץ מ'סבסטיאן'.

חומרים:
2 פרוסות חציל
2 קישואים
2 בטטות קטנות
3 עלי אנדיב
אורוגולה
1/4 בצל סגול
2 פיטריות שמפיניון
1 גמבה
35 גרם אווז מעושן

לרוטב:
20 מ"ג לבנה
20 גרם צלפים
50 מ"מ שמן זית
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
1. שמים את כל הירקות על מגש מתובלים בשמן זית, מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מכניסים לתנור וקולים כ-10 דקות בחום של 250 מעלות.

2. קוצצים דק את הירקות ומכינים רצועות מהאווז המעושן.

3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים עד למרקם סמיך. מוסיפים את הירקות, מעבירים לצלחת ומניחים את האווז המעושן מעל.




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכוני סלטים >> סלט ירקות קלויים ואווז מעושן