סלט ירקות קלויים ואווז מעושן
סלט ירקות קלויים ואווז מעושן
סלט ירקות קלויים ואווז מעושן
כל היתרונות של האנטיפסטי מגולמים בעיני רוחו של האווז המעושן. מתכון של השף טל הרשקוביץ מ'סבסטיאן'.
חומרים:
2 פרוסות חציל
2 קישואים
2 בטטות קטנות
3 עלי אנדיב
אורוגולה
1/4 בצל סגול
2 פיטריות שמפיניון
1 גמבה
35 גרם אווז מעושן
לרוטב:
20 מ"ג לבנה
20 גרם צלפים
50 מ"מ שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1. שמים את כל הירקות על מגש מתובלים בשמן זית, מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מכניסים לתנור וקולים כ-10 דקות בחום של 250 מעלות.
2. קוצצים דק את הירקות ומכינים רצועות מהאווז המעושן.
3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים עד למרקם סמיך. מוסיפים את הירקות, מעבירים לצלחת ומניחים את האווז המעושן מעל.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )