החומרים: 1 כרובית (כ- 3/4 ק"ג), 3 עגבניות פרוסות,3 ביצים שלוקות, 6 פרוסות נקניק מורטדלה,1 כוס מיונית,1 כף שמיר קצוץ,1 מלפפון כבוש קצוץ, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם,1 בצל ירוק קצוץ.
אופן ההכנה: בשלי את הכרובית במי מלח רותחים עד שתתרכך אך לא תתפורר, סנני והפרידי לפרחים קטנים, ערכי את פרחי הכרובית במרכזה של קערת סלט, ערכי את פרוסות העגבניות סביב הכרובית. גרדי שתי ביצים שלוקות במגרדת מעל הכרובית. את הביצה השלישית גרדי במגרדת, או העבירי דרך מסננת רשת והוסיפי למיונית.
הוסיפי למיונית את המלפפון הכבוש, השמיר והבצל הירוק, תבלי היטב במלח, פלפל ומיץ לימון.
גלגלי כל פרוסת נקניק לצורת קרן, מלאי את הקרניים במיונית וערכי סביב העגבניות.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )