עוגת גבינה הכי טובה שיש
רכיבים:
קבוצה א´:
2 גבינה לבנה 9% (אפשר גם 5%)
4 כפות לבן או שמנת חמוצה
4 כפות אינסטנט וניל
4 כפות קורנפלור
¾ כוס סוכר
4 חלמונים
1 שקית סוכר וניל (בערך 3 כפיות)
קבוצה ב´:
4 חלבונים
¼ כוס סוכר
אופן הכנה:
מקציפים את קבוצה א´.
מקציפים את קבוצה ב´.
מערבבים את קבוצה א´ עם קבוצה ב´
מכניסים את העוגה לתנור, לשלב התחתון של התנור, בחום גבוה ל– 10 דקות ואח"כ מנמיכים את חום התנור לחום נמוך (עד נמוך מאוד), לפחות לשעה.
נותנים לעוגה להתקרר בתנור.
לציפוי העוגה:
שמנת מתוקה
שארית האינסטנט וניל
½ כוס חלב
מקציפים ומורחים על העוגה (מומלץ יום למחרת).
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )