מתכונים לחג השבועות
פשטידת כרוב וגבינות
פשטידת כרוב וגבינות (כתב משה מחולון) מצרכים: שמן לטיגון 3 בצלים גדולים פרוסים ½ ראש כרוב בינוני (500-700 גרם) 1 כוס (100 גרם) גבינה צהובה מגוררת 100 גרם גבינה מלוחה מפוררת 1 גביע (250גרם) גבינת קוטג' או גבינה לבנה 3 ביצים ½ כוס חלב ½ כוס קמח או קוואקר ½ כפית מלח פלפל ושום – לפי הטעם ¼ כוס פירורי לחם תבנית 22X32 ס"מ משומנת אופן ההכנה: לחמם תנור לחום בינוני כ-10 דקות לפני האפייה. 1. לטגן בסיר את הבצל בשמן, עד שיהיה שקוף. 2. ...
לכתבה המלאה »
פשטידת בצל ופטריות
פשטידת בצל ופטריות (מקור: קובי בר) מצרכים: לבצק: 21/3 כוסות קמח תופח 100 גרם מרגרינה 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל) למלית: 3 כפות חמאה 6 בצלים גדולים קצוצים דק 250 גרם פטריות טריות (או משומרות שטופות היטב ומסוננות) קצוצות ½ כוס שמנת להקצפה (או שמנת לבישול) (125 מ"ל) 1 כפית אבקת מרק פטריות מלח ופלפל שחור לפי הטעם 3 ביצים טרופות 200 גרם גבינה צהובה מגוררת תבנית מלבנית שמים את הקמח , המרגרינה והשמנת החמוצה בקערה. לשים לבצק ומקררים כ- 30 דקות. משמנים את התבנית וש...
לכתבה המלאה »
פאי חצילים
פאי חצילים (פרווה) (כתב משה מחולון) מצרכים: לבצק: 11/4 כוסות קמח רגיל 100 גרם מרגרינה רכה 3 כפות מים קרים או סודה קמצוץ מלח למלית: 2 חצילים מוצקים בינוניים (700-800 גרם) 1 כפית מלח שמן לטיגון 2 בצלים גדולים חתוכים 10 – 12 פטריות טריות שטופות וחתוכות 3 ביצים ¼ כוס רסק עגבניות 1/3 כוס קטשופ חריף ¼ כוס פירורי לחם או קוואקר ½ כוס גרעיני חמניות 3 שיני שום כתושות מלח, פפריקה חריפה ובזיליקום – לפי הטעם תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (אין צורך לשמן) ...
לכתבה המלאה »
קיש פטריות וקישואים
קיש פטריות וקישואים רכיבים: לבצק: 1/4 1 כוסות (175 גרם) קמח 125 גרם חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביות 2 כפות (30 גרם) מי קרח 1/2 כפית מלח 1/2 כפית סוכר למלית: 1 בצל בינוני קצוץ סלסלת פטריות טריות פרוסות 50 גרם חמאה 4 קישואים קלופים ופרוסים 1 מיכל שמנת מתוקה 2 ביצים מלח, פלפל שחור טחון טרי אפשרות:אגוז מוסקט טחון 100 גרם גבינה צהובה מגוררת אופן הכנה: 1. מכינים את הבצק ומרפדים את התבנית והדפנות. מכניסים למקרר עד לאפיה. 2. ממיסים בסיר את החמאה ומטגנים את הב...
לכתבה המלאה »
לזניה חלבית
לזניה חלבית סם – אמא 200 גרם גבינה צהובה פרוסה 9% חבילה של עלי לזנייה מוכנה (ללא צורך בבישול) 2 קופסאות קוטג' 5% 2 ביצים מלח ופלפל לפי הטעם לערבב בקערה 2 קופסאות קטנות (100 גרם כ"א) של רסק 1/2 כוס מים לערבב בקערה נפרדת להוסיף לקערת הרסק: 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל כפית אורגנו 2 שיני שום לערבב הכל יחד ניתן לתקן תיבול לפי הטעם. להכין את הלזניה: לרפד שכבה של עלי לזנייה בתבנית פיירקס מלבנית בינונית (אני עושה בגדולה ומכפילה את ...
לכתבה המלאה »
עמוד 1 מתוך 3
1
2
3
עמוד הבא
סוף
לעבור לעמוד
1
2
3
page 1
page 2
page 3
page 4
page 5
יום חמישי, 21 נובמבר 2024 |
דף הבית
מיילים
העדכון היומי
מבזקי דף
רץ ברשת
אנימציות
תמונות
סרטים להורדה
משחקים
בדיחות
חידות
מבצעים
טיפים
חדשות
וידאו
פלאש כללי
מוזיקה
מוזיקה בעברית
מבזקי דף
אהבה וחברות
בדיחות והומור
חגים
בריאות ורפואה
ילדים ומשפחה
מחשבים
דיאטה
אוכל
טלוויזיה
כלכלה
אקטואליה
יהדות דת ואמונה
פוליטיקה
עם ועדה
ארץ ישראל
מתכונים
מתכונים לפסח
מתכוני עוגות לפסח
עוף
קינוחים
מתכוני שוקולד
מתכוני דגים
מאכלי פסטה
מאכלי גבינה
פיצות
מתכונים מרקים
מרקים דיאטטים
עוגות
מתכוני חנוכה
מתכוני קפה
ממולאים
ריבות וקונפיטורות
מתכוני פירות יבשים
שמבשלים במשפחת מבזקון
מתכונים להכנת קובה
מתכוני אוכל ב- 5 דקות
מתכוני סלטים
בשר לקראת יום העצמאות
מתכונים לראש השנה
מתכונים לט"ו בשבט
סופגניות
סוגי החמין
אוזני המן
אוסף לביבות
מתכוני פורים
מתכוני ל''ג בעומר
עוגות גבינה לשבועות
מתכונים לחג השבועות
מתכוני גלידות
פשטידות
דף הבית
>>
מתכונים
>>
מתכונים לחג השבועות
-בדיקת דואר אלקטרוני-
וואלה
Gmail
נענע
MSN Hotmail
Hotmail.com
Yahoo
InterMail
שורש
013 ברק
012
בזק בינלאומי
GoldMail
נטוויז'ן
הרשמה |
כניסה לחשבון
הזן את ביטויי החיפוש שלך.
שלח טופס חיפוש