מרק אפונה עם קנידאלך ( בתיה סגל )
1 בצל גדול
3 גזרים
2 קופסאות אפונה או סנפרוס
שמיר טרי
אבקת מרק
להכנת הקנידלאך
כוס קמח
ביצה
מים
מלח ופלפל
הכנת המרק
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר החתוך. מוסיפים 3 ליטר מים ומרתיחים מוסיפים את האפונה.מוסיפים כף אבקת מרק. מלח פלפל וכף סוכר.
מבשלים כמחצית השעה. מערבבים את חומרי הקנידאלך ויוצקים בעזרת כף . כשהקנידלאך צפים
מוסיפים שמיר קצוץ חופן. בתאבון
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )