מרק ירקות
קולרבי
גזר
כרובית
2 פלפלים בצבעים שונים
בצל קטן
סלרי אמ'
תפו"א
קישואים
(ואם נשאר לכם משהו מהירקות במקרר שהוא לא עלים אז יאללה לחגיגה )
מרתיחים את הכל אחרי לילה במים כשהירקות שלמים ,
מסננים לאחר ריכוך של הירקות לאחר בישול וטוחנים בבלדר את הירקות ,
מוסיפים מים עד להסמכה הרצויה מתבלים במלח מעט כמון ועלים ירוקים טריים,
מומלץ לקצוץ עלים מכל הסוגים נענע כוזברה פטרוזילה שמיר בזיליקות קורנית ומעט טרגון
להוסיף בערך כף בהגשה במרכז הצלחת .
בתאבון............
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )