כמה טיפים שמשדרגים לטעם העילאי:
1. כדאי להשתמש בפלפלים כמה שיותר קטנים.
2. להוסיף בצל מטוגן.
3. כפית כמון לא מזיקה.
4. שום קצוץ.
5. הרבה עשבי תיבול.
6. חובה למלא באורז עגול - אין מה להשוות בכלל.(אסור לשטוף אותו קודם, אגב).
7. לא לשכוח, חוץ מהרוטב שמערבבים עם האורז לפני המילוי, להוסיף קצת מים לכל פלפל, שיתבשל כמו שצריך.
8. לבשל לאט לאט ובסבלנות, על אש פצפונת - כמה שלוקח, עד שהפלפלים מרוככים לגמרי והאורז מוכן (לפחות שעתיים).
9. לשכוח מסיר לחץ במקרה הזה.
10. בתחתית, מעל השמן, לפזר פרוסות עגבניות נגד חריכות של הפלפלים - נותן גוף לרוטב וקצת נחרך ומוסיף טעם משגע לכל העסק.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )