עוגות

   עוגת אגוזים מקורמלים ללא קמח
עוגת אגוזים מקורמלים ללא קמח/ד ר ו מ י ת 1 מקור המתכון והתמונה: ד ר ו מ י ת 1 לעוגה: 250 גר' סוכר 250 גר' אגוזי מלך 4 כפות מים מרתיחים את המים והסוכר עד שהסוכר נמס. מוסיפים את האגוזים ומבשלים עד שהסוכר נדבק באגוזים, האגוזים הופכים ללבנים והמים נגמרים. מקררים לחלוטין וטוחנים את האגוזים. 3 ביצים שלמות 5 חלמונים ביצה טורפים היטב ומוסיפים את האגוזים הטחונים. מקציפים 7 חלבונים (שני חלבונים מהקרם) ומקפלים לתוך המסה של האגוזים הטחונים והביצים. משמנים תבנית מרו...
לכתבה המלאה »
   טורט
טורט/ד ר ו מ י ת 1 מקור המתכון והתמונה: ד ר ו מ י ת 1 "מתכון שמוכר בווריאציה זו או אחרת בכל משפחה הונגרית ותמיד משמש כעוגת יומולדת..." (דרומית1) רכיבים: 6 ביצים מופרדות 6 כפות סוכר 6 כפות קמח תופח הכנה: מקציפים את הסוכר עם החלמונים במיקסר.מוסיפים את הקמח. מקציפים את החלבונים ומקפלים לתוך העיסה. אופים בתבנית מס' 26 בחום בינוני כחצי שעה עד 40 דקות, או עד שקיסם שמוחדר לעוגה יצא יבש. הערות: אפשר להמיר את היחס ל-4 ביצים, 4 כפות סוכר ו4 כפות קמח תופח, או באותו יחס 8 ביצים וכו' ... ...
לכתבה המלאה »
   עוגת שושנים במלית מחית ערמונים
עוגת שושנים במלית מחית ערמונים/ד ר ו מ י ת 1 מקור המתכון והתמונה: ד ר ו מ י ת 1 רכיבים: לבצק: 350 גרם קמח מנופה 3 כפות סוכר 3 חלמונים 100 גרם חמאה כף שמרים יבשים חצי כוס עד כוס שמנת מתוקה למלית: ממרח ערמונים הונגרית(250 גר') 3 פקקים ליקר שוקולד לסירופ: כוס חלב חצי כוס סוכר פקק תמצית וניל איכותי הכנה: לשים בצק רך ולא דביק. מתפיחים לפחות שעתיים. מרדדים את הבצק למלבן. בוחשים את מלית הערמונים עם ליקר השוקולד ומורחים על הבצק. מגלגלים לרולדה הדוקה, חותכים פרוסות ומסדרים ...
לכתבה המלאה »
   קוגלוף – Kuglof
קוגלוף – Kuglof/טומי*, "אוכל חלבי" מקור המתכון: טומי* החומרים: 600 גר' קמח 1/2 2 כפיות שמרים יבשים - בחורף קר קצת יותר 200 גר' סוכר 250 מל חלב פושר 3 ביצים 150 גר' חמאה או מרגרינה - בטמפרטורת החדר 100 גר' צימוקים 50 גר' שקדים פרוסים 1/2 כוס ברנדי קורט מלח 1 כפית גרד לימון הכנה: - את הצימוקים יש להשרות בברנדי (שעה לפחות) - מכניסים הכול לקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה (דביקה ולחה למדי), משמנים תבנית קוגלוף (אפשר לפזר קצת שקדים בתחתית לקישו...
לכתבה המלאה »
   קוגלוף – Kuglof
קוגלוף – Kuglof/טומי*, "אוכל חלבי" מקור המתכון: טומי* החומרים: 600 גר' קמח 1/2 2 כפיות שמרים יבשים - בחורף קר קצת יותר 200 גר' סוכר 250 מל חלב פושר 3 ביצים 150 גר' חמאה או מרגרינה - בטמפרטורת החדר 100 גר' צימוקים 50 גר' שקדים פרוסים 1/2 כוס ברנדי קורט מלח 1 כפית גרד לימון הכנה: - את הצימוקים יש להשרות בברנדי (שעה לפחות) - מכניסים הכול לקערת המיקסר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה (דביקה ולחה למדי), משמנים תבנית קוגלוף (אפשר לפזר קצת שקדים בתחתית לקישו...
לכתבה המלאה »
עמוד 2 מתוך 9 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 2page 3page 4page 5page 6