חזה עוף בצ'ילי מתוק, דבש ואגוזי מלך

שלח לחבר digg delicious facebook

חזה עוף בצ'ילי מתוק, דבש ואגוזי מלך

החומרים (ל- 5 מנות)

1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות דקות

2 בצלים גדולים

150 גרם אגוזי מלך קלופים ושבורים לחתיכות

5 כפות רוטב צ'ילי מתוק

3 כפות רוטב סויה

3 כפות שמן

1 כף דבש

3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצלים, ומאדים עם השמן בסיר, על להבה בינונית, במשך כ-10 דקות - עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים.
  2. מגביהים את הלהבה ומוסיפים את הבשר. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות נוספות.
  3. ממיסים את הדבש ב-1/4 כוס מים חמים, מערבבים עם הסויה, הצ'ילי המתוק והשום הכתוש ומוסיפים לסיר.
  4. מערבבים ומוסיפים גם את אגוזי המלך.
  5. מביאים לרתיחה, ומנמיכים ללהבה בינונית לבישול של עוד כ-20 דקות, ללא מכסה, כדי לצמצם את הנוזלים. מערבבים מדי פעם.


( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> חזה עוף בצ'ילי מתוק, דבש ואגוזי מלך