רכיבים:
½ ק"ג חזה עוף ללא עצמות ועור
¼ כוס קמח
¼ כפית מלח
50 גרם חמאה/מרגרינה
לרוטב:
1 בצל גדול
1 פלפל ירוק
1 כף קמח
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
100 גרם רסק עגבניות
2 כפיות אבקת קארי
2 כוסות מים
אופן הכנה:
חותכים את העוף לחתיכות של 4*4 ומשטחים בפטיש שניצלים.
קוצצים את הבצל והפלפל הירוק
מקמחים את הבשר בתערובת הקמח והמלח ומטגנים קלות בחמאה/מרגרינה. מטגנים רק עד שישחימו משני הצדדים. מוציאים ושמים על צלחת.
מטגנים את הבצל הקצוץ והפלפל עד שהם מתרככים אך לא משחימים. בוזקים כף קמח ומטגנים עוד דקה. מוסיפים מלח, פלפל שחור, אבקת מרק, רסק עגבניות, אבקת קארי ומים.
בחושים ומביאים לרתיחה , מנמיכים את האש , מכסים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל 15 דקות נוספות
הערות:
מקור המתכון: רות סירקיס
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )