עוף ברוטב טריאקי, חרדל ודבש
רכיבים:
1½ כף חרדל דיז'ון
1½ כף דבש
1 שן שום גדולה כתושה
6 חצאי חזה עוף ללא עצם
1/3 כוס רוטב טריאקי "קיקומן
אופן הכנה:
1. מערבבים חרדל, דבש ושום ומוסיפים בהדרגה רוטב טריאקי.
2. מורחים ביסודיות את חזה העוף ברוטב משני צדדיו.
3. צולים בגריל 12-14 דקות. הופכים מדי פעם ומורחים מן הרוטב על העוף.
הערות:
**אני עשיתי בתנור ולא בגריל, למשך כשעה עטוף בנייר כסף ורק ב 10 דקות האחרונות הורדתי את הנייר כדי שישחים.
** כמו כן השריתי את העוף בתערובת למשך לילה.
מקור המתכון: על השולחן
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )