חזה עוף צלוי בבלסמי

שלח לחבר digg delicious facebook

חזה עוף צלוי בבלסמי

רכיבים:

4 חזות עוף שלמים ללא עור

4 יח' חזה אווז מעושן קצוץ

1 עגבניה גדולה קצוצה (אני השמשתי בעגבניות מיובשות)

1 כוס פטריות טריות קצוצות

8 עלי בזיליקום

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף סוכר חום

מלח ופלפל גרוס לפי הטעם

¼ כפית חרדל מוכן

אופן הכנה:

מחממים את התנור לחום בינוני

מבצעים חתך בכל חזה ליצירת כיס, מניחים בכיס כף עגבניות קצוצות, כף פטריות קצוצות, 2 עלי בזיליקום ומעט חזה אווז קצוץ, מניחים את חזות העוף בתבנית משומנת קלות ומפזרים מעל את יתרת הירקות הקצוצים.

בקערה קטנה מערבבים את החומץ, הסוכר מלח ופלפל גרוס והחרדל, מזלפים את התערובת מעל חזות העוף ומכניסים לאפיה של 15-25 דקות או עד להשחמה קלה, במשך הצליה מוזלפים עוד פעם אחת מהנוזלים בתחתית התבנית על חזות העוף.

הערות:

מקור המתכון: פסטו



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> חזה עוף צלוי בבלסמי