נתחי עוף מתובלים בתוספת בצל ותפוחי אדמה

שלח לחבר digg delicious facebook

נתחי עוף מתובלים בתוספת בצל ותפוחי אדמה

רכיבים:

2 חזות עוף (4 "פרפרים")

¼ כוס שמן

1½ כפות אבקת מרק עוף

תערובת תבלינים של :

כמון

פלפל שחור טחון טרי

מלח

אורגנו מיובש

לאמיצים יש להוסיף צ'ילי + טבסקו + פפריקה חריפה

2 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל

אופן הכנה:

לחתוך את חזות העוף לרצועות בעובי 2-3 ס"מ.

לערבב את השמן והתבלינים בקערה .

להניח בקערה את נתחי העוף ולערבב כך שיתכסו בתערובת השמן והתבלינים. להניח כשעה.

לקלוף את תפוחי האדמה ולחתוך לפרוסות דקות (כמו צ'יפס אמריקאי)

לחתוך את הבצל לפרוסות

במחבת גדולה לצלות את נתחי העוף, להוסיף את הבצל ותפוחי האדמה. להשגיח שלא יחרך. יש לצלות את העוף עד שהצבע יהיה לבן ולא ורוד. בגלל התבלינים העוף ישחים בהדרגה.

הערות:

השתמשתי במחבת מולטי שף

מקור המתכון:

דנה 20



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> נתחי עוף מתובלים בתוספת בצל ותפוחי אדמה