מתכון קל, טעים ומוצלח!
בצלחת שמים כמה כפות של אבקת מרק בצל.
בוחרים את חלקי העוף שרוצים (אפשר כל חלק מהעוף)
מגלגלים את העוף באבקת מרק - עד שהוא מצופה מכל צדדיו.
מניחים בתבנית
מעל מוסיפים: שזיפים מקופסת שימורים - שזיפי שגיב, כמובן לאחר שמגלענים אותם.
מועכים מעט את השזיפים עם כף על העוף.
לאחר מכן, יוצקים מעט מנוזלי השימור באופן שווה על כל העופות בתבנית.
מכניסים לתנור, חום בינוני, כחצי שעה, לאחר מכן הופכים את העוף, ואופים עוד כחצי שעה.
טעים להגיש עם אורז לבן!
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )