שוקי עוף ממולאים שעור בהכנתם לבקשת ג'וד

שלח לחבר digg delicious facebook

שוקי עוף ממולאים שעור בהכנתם לבקשת ג'וד / גדי

תמונה ראשונה מראה את חילוץ העצם מתוך הבשר ויצירת כיס בשוק

חילוץ העצם ממש לא בעיה- בחלק התחתון של השוק יש פרק שמתחבר לסחוס עוד יותר תחתון.

מגלגלים את הבשר מעל הפרק ולוחצים עליו והפרק מתגלה קצת לחץ מתון באישור היועץ המשפטי וועדת לנדאו ויד אחת אוחזת בבשר ויד שניה נשארת והעצם בידה.

תמונה שניה הכנת התערובת למילוי

הפעם מילאתי בפרוסות שינקן קצוצות בצל גבינה צהובה מלח פלפל

כמויות לעשר שוקיים

6 פרוסות שינקן קצוצות בסכין

2 בצלים בינוני עד גדול קצוצים

מלח פלפל

לטגן במחבת כבדה עם קצת שמן זית כשהבצל מזהיב מעבירים למסננת ונפתרים משומן.

מוסיפים 2 חופנים גבינה מגוררת ומערבבים

תמונה שלישית מילוי השוקיים

לאחר שהתערובת הצטננה מחזיקים את השוקיים כמו שמחזיקים שקית זילוף ודוחסים מילוי עם האצבעות

תמונה רביעית גלגול השוקיים בנילון נצמד

לאחר המילוי צריכים לגלגל את השוקים בנילון נצמד להדק כמו שסוגרים סוכריה ולהכניס למקרר לפחות לשעה כדי שהכול ילכד ויתייצב

תמונה אחרונה המנה המוגמרת

מורידים את הנילון הנצמד מגלגלים בקמח, בלילת ביצה חרדל מלח פלפל, פירורי לחם.

טיגון בשמן עמוק עד שמזהיב ובתנור חם לעוד לא יותר מ20 דקות .

מסיבות מקום בסיר גזרתי מהשוקים את הקצוות הארוכים כדי שאוכל להכניס 4 לסיר בלי לבזבז יותר מדי שמן. כשהם שלמים זה כמובן יותר יפה.

לעומת זאת חסכתי ממכם את התמונה של הצלחת הריקה אחרי שטרפתי כל גרגר.

מילוי מצוין שאותו אפשר להכניס עם שקית הזלפה הוא המילוי של ון טון / גדי

ואין טיפת כולסטרול

100 גרם חזה עוף

2 בצלים ירוקים

5 פטריות שמפניון טריות

1 כף יין לבן יבש

1 כף רוטב סויה

מלח פלפל

טוחנים הכל בפוד פרוססר למלית חלקה וממלאים את השוקיים במזלף.



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> שוקי עוף ממולאים שעור בהכנתם לבקשת ג'וד