החומרים:
חלקי עוף (כרעיים, שוקעיים וכו') עדיף חתוכים.
תפו"א חתוכים לקוביות (נחטפים אז רצוי הרבה).
רוטב:
2 שיני שום כתוש
כף רסק עגבניות/קטשופ
מלח
פלפל גרוס
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
2 כפות שמן זית
תבלין עוף גריל
ההכנה:
שמים את התבלינים לפי הטעם וניתן להחסיר או להוסיף...
למרוח את חלקי העופות ותפו"א ולתנור בחום 200 מעלות.
רצוי לכסות בנייר אלומיניום עד לריכוך ולהסיר רק ע"מ להשחים (כ- 15 דקות).
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )