עוף בדבש וג'ינג'ר
מרכיבים :
• 1 קילו ו-400 גר' ירכי עוף
• 1/2 כוס דבש
• 6 כפות רוטב סויה
• 1/4 כף ג'ינג'ר טחון
• 6 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה :
• מחממים סיר על אש בינונית ומוסיפים את השום, הג'ינג'ר הדבש, ורוטב הסויה.
• מביאים לביעבוע, מכסים ומבשלים כדקה אחת מרגע הרתיחה.
• מצננים את הרוטב, מסדרים את העוף בתבנית פיירקס ושופכים את הרוטב מעל.
• מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר משך לילה.
• למחרת, מצפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים אותה לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
• אחרי חצי שעה, מוציאים את התבנית, מסירים את נייר הכסף והופכים את העופות.
• מעלים את החום ל- 200 מעלות, וצולים ללא נייר כסף עוד חצי שעה.
• מגישים חם עם אורז.
• בתאבון.
www.rotev.co.il