עוף ברוטב קרמל חריף

שלח לחבר digg delicious facebook

עוף ברוטב קרמל חריף

מרכיבים :

• 10 ירכי עוף ללא עצמות

• 3/4 כוס סוכר חום

• 1/3 כוס מים

• 1/3 כוס רוטב דגים

• 1/3 כוס חומץ אורז

• 1 כפית רוטב סויה

• 1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ

• 4 שיני שום

• 2 פלפלים ירוקים חריפים

• צרור בצל ירוק

• 1/2 כוס בוטנים שבורים קלויים

• כוסברה לקישוט

• 1 כפית שמן

אופן ההכנה :

• מערבבים סוכר חום בקערה עם 1/3 כוס מים קרים, 1/3 כוס רוטב דגים אסיאתי, 1/3 כוס חומץ אורז, כפית רוטב סויה, ג'ינג'ר קצוץ ו-4 שיני שום קצוצות.
• חותכים את העופות לקוביות, קוצצים את הבצל הירוק ואת הפלפלים החריפים (לעיגולים).
• מחממים מחבת עם שמן לחום גבוה ומכניסים את ירכיי העוף.
• מוסיפים 1/3 כוס מהרוטב שהכנו, ומניחים לעוף להתקרמל ברוטב משך כמה דקות על חום גבוה, עד השחמה מלאה.
• מוסיפים את שארית הרוטב וממשיכים לבשל עוד כ- 7 דקות.
• מוסיפים את הפלפל החריף, את הבוטנים ואת הבצל הירוק ומטגנים עוד 3 דקות.
• מוציאים מהמחבת ומגישים עם אורז לבן.
• מעטרים במעט כוסברה.
• בתאבון.



www.rotev.co.il
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> עוף ברוטב קרמל חריף