עוף ברוטב בר בי קיו

שלח לחבר digg delicious facebook

עוף ברוטב בר בי קיו / דנה 20

רכיבים:

6-8 חלקי עוף

שמן, מלח ופלפל שחור טחון טרי

לרוטב:

100 גרם רסק עגבניות

1 כף שבבי בצל

2 כפות מים

2 כפות שמן

2 כפות סוכר

2 כפות חומץ בן יין לבן

2 כפות רוטב ווסטרשייר (רויאל)

2 שיני שום כתושות

מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן הכנה:

1. מושחים את חלקי העוף בשמן ומתבלים במלח ופלפל ומניחים בתבנית חסינת חום.

2. מערבבים היטב את כל חלקי הרוטב ומורחים בו את חלקי העוף. את יתרת הרוטב יוצקים לתבנית.

3. אופים בתנור במצב גריל. במהלך האפיה הופכים את חלקי העוף כדי שישחימו משני הצדדים ויוצקים על חלקי העוף את נוזלי הרוטב שמצטבר בתבנית.

הערות:

מקור המתכון: רות סירקיס-מהמטבח בהנאה

 

 



( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> עוף >> עוף ברוטב בר בי קיו