עוף ברוטב מייפל / הילה – ופלים
חומרים
שוקיים של עוף
לרוטב
שליש כוס סירופ מייפל אמיתי (להשיג בחנויות טבע)
2/3 כוס מים
כוס מיץ עגבניות
4 כפות רוטב סויה תמרי (בחנויות טבע)
חצי כפית שום מעוך
חצי כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מכניסים את חומרי הרוטב לסיר ומרתיחים. מסדרים את שוקי העוף בתבנית אפייה שטוחה, יוצקים מעל את הרוטב וצולים בתנור בחום בינוני-גבוה במשך שעה. מערבבים מדי פעם את השוקיים ברוטב.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )