מתכוני שוקולד
טורט דובוש שוקולד-תפוז
רכיבים: 7 ביצים 4/3 כוס סוכר 1 כוס קמח מנופה 4/1 כפית מלח לזיגוג: 1 2/1 כוסות ריבת תפוזים 2 כפות ליקר תפוזים למלית: 3 מיכלים שמנת מתוקה 400 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות לציפוי: 1 כוס סוכר 2/1 כוס מים 4/3 כוס אגוזי לוז קצוצים כלים: תבנית קפיצית בקוטר 24-26 ס"מ אופן הכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים שלושה בסיסים של תבניות קפיץ. 2. מכינים את הבסיסים: מקציפים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר 10 דקות במהירות גבוהה, או עד שנ...
לכתבה המלאה »
ארט שוקולד נוגט וקרמל
רכיבים: חומרים 250 גר´ קמח 60 גר´ קקאו בלגי כהה 80 גר´ ברס 70 גר´ אבקת סוכר 170 גר´ חמאה 3 חלמונים למלית: 300 גר´ שוקולד מריר לפחות 635 מוצקי קקאו 300 מ"ל שמנת מתוקה 100 גר´ ממרח פרלין 50 מ"ל ברנדי 100 גר´ ברס אגוזי לוז לקישוט 200 גר´ סוכר קרמל אופן הכנה: מכינים את הבצק במערבל מערבבים יחד את החמאה והסוכר מוסיפים את הקמח הביצים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך 20 דק´ משטחים את הבצק על תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ ומכניסים למקר...
לכתבה המלאה »
וולקנו שוקולד- עוגת שוקולד חמה משפריצה
רכיבים: כלי חרס קטנטנים אישיים לאפייה (קוקוטים לסופלה אישי) 300 גרם שוקולד מריר משובח (50 אחוז מוצקי קקאו מינימום - בקבלייר משתמשים בשוקולד לינדט) 300 גרם חמאה 6 חלמונים 6 ביצים שלמות 400 גרם סוכר 160 גרם קמח מנופה מעט אבקת סוכר לקישוט מעט קמח לקימוח 15 קוביות שוקולד מריר משובח אופן הכנה: מחממים תנור לחום גבוה - 200 מעלות. בבאן מארי (אפשר גם במיקרוגל בעוצמה נמוכה) ממיסים את החמאה והשוקולד. טורפים לתערובת חלקה, ללא גושים. שמים במעבד מזון חלמונים וביצים, ומעבדים לת...
לכתבה המלאה »
אצטרובל' שוקולד ברוטב תפוזים וברנדי
אצטרובל' שוקולד ברוטב תפוזים וברנדי רכיבים: לאצטרובל השוקולד: לבסיס: 6 ביצים מופרדות 2/3 כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות 2 כפות ברנדי 1 כפית גדושה של נס קפה לקרם: 100 גרם שוקולד 50 גרם חמאה רכה או מרגרינה בטעם חמאה 2 כפיות נס קפה מדולל במעט ברנדי או מים 3 ביצים מופרדות 3 כפות סוכר לעיטור: חבילת בישקוטים לרוטב תפוזים וברנדי: 4 תפוזים מעט נענע טרייה קצוצה 1/4 כוס סוכר 1/2 כוס מים 1/4 כוס ברנדי תפוזים או ברנדי רגיל גרידה מחצי לימ...
לכתבה המלאה »
עוגת גבינת שמנת ושוקולד אלוהית
רכיבים: לתחתית: 200 גר' עוגיות חמאה מרוסקות 70 גר' חמאה מומסת 2 כפות קקאו למלית: 500 גר' גבינת שמנת 3 ביצים 2 כפות קורנפלור גרגרים ממקל וניל אחד 1 גביע שמנת חמוצה 1 כוס סוכר 100 גר' שוקולד מריר, שבור לקוביות לציפוי: 200 גר' שוקולד מריר 1 מיכל שמנת מתוקה אופן הכנה: מערבים את פירורי העוגיות עם החמאה והקקאו. מהדקים לתוך תבנית אפייה. מערבבים את כל חומרי המלית עד לקבלת עיסה אחידה. יוצקים את הבלילה עד ½ מגובה התבנית, מפזרים את קוביות השוקולד ויוצקים את...
לכתבה המלאה »
עמוד 5 מתוך 7
התחלה
עמוד קודם
3
4
5
6
7
עמוד הבא
סוף
לעבור לעמוד
1
2
3
4
5
6
7
page 5
page 6
page 7
page 8
page 9
יום שישי, 22 נובמבר 2024 |
דף הבית
מיילים
העדכון היומי
מבזקי דף
רץ ברשת
אנימציות
תמונות
סרטים להורדה
משחקים
בדיחות
חידות
מבצעים
טיפים
חדשות
וידאו
פלאש כללי
מוזיקה
מוזיקה בעברית
מבזקי דף
אהבה וחברות
בדיחות והומור
חגים
בריאות ורפואה
ילדים ומשפחה
מחשבים
דיאטה
אוכל
טלוויזיה
כלכלה
אקטואליה
יהדות דת ואמונה
פוליטיקה
עם ועדה
ארץ ישראל
מתכונים
מתכונים לפסח
מתכוני עוגות לפסח
עוף
קינוחים
מתכוני שוקולד
מתכוני דגים
מאכלי פסטה
מאכלי גבינה
פיצות
מתכונים מרקים
מרקים דיאטטים
עוגות
מתכוני חנוכה
מתכוני קפה
ממולאים
ריבות וקונפיטורות
מתכוני פירות יבשים
שמבשלים במשפחת מבזקון
מתכונים להכנת קובה
מתכוני אוכל ב- 5 דקות
מתכוני סלטים
בשר לקראת יום העצמאות
מתכונים לראש השנה
מתכונים לט"ו בשבט
סופגניות
סוגי החמין
אוזני המן
אוסף לביבות
מתכוני פורים
מתכוני ל''ג בעומר
עוגות גבינה לשבועות
מתכונים לחג השבועות
מתכוני גלידות
פשטידות
דף הבית
>>
מתכונים
>>
מתכוני שוקולד
-בדיקת דואר אלקטרוני-
וואלה
Gmail
נענע
MSN Hotmail
Hotmail.com
Yahoo
InterMail
שורש
013 ברק
012
בזק בינלאומי
GoldMail
נטוויז'ן
הרשמה |
כניסה לחשבון
הזן את ביטויי החיפוש שלך.
שלח טופס חיפוש