מרק בצל
2 כפיות מרגרינה
1/2 1 כוסות בצל קצוץ
1/2 כוס כרישה, החלק הלבן בלבד מנוקה וקצוץ
1 שקית מרק בצל נמס
3/4 כוס מים חמים
תערובת עשבי תיבול לפי הטעם
קורט פלפל לבן
ממיסים את המרגרינה בסיר טפלון, מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים על אש בינונית תוך בחישה כ- 2 דקות, עד שהבצל יהיה שקוף. ממיסים את המרק במים החמים, מוסיפים לסיר, מוסיפים גם את התבלינים והפלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים כרגע שעה על האש הנמוכה ביותר.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )