פיצה

שלח לחבר digg delicious facebook


פיצה

 

לבצק ( ל – 3 תבניות )

 

1 ק"ג קמח

1 שמרית

2 + 1/3 מים פושרים

3/4 שמן

קורט מלח

 

-          לשים הכל יחד ומתפיחים 45 דקות

-          נותנים כמה טפיחות עם כפית על הבצק להוצאת אוייר

-          מחלקים ל – 3 ומניחים על תבניות משומנות

-          רוטב – רסק , מים , שמן , אורגנו , בזיליקום , כף שטוחה של שום כתוש ,
עגבניות מרוסקות , מלח ופלפל

-          מורחים , מוסיפים גבינות ותוספות.

לאחר ההכנה , שמים אורגנו.

 




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )