עוגיות תמרים

שלח לחבר digg delicious facebook


עוגיות תמרים

 

בצק :


1 קמח תופח קטן ( 200 גרם )

 

200 גרם מרגרינה ללא מלח

 

1 שמנת חמוצה קלה / לבן

 

 

ההכנה :

 

  1. ללוש הקמח והמרגרינה לפרורים

  2. להוסיף השמנת לבצק האחיד

  3. לצנן כשעה מינימום ועוד ליום קודם

  4. לחלק לשלושה כדורים , לקמח משוטח ולרבד כל אחד לעלה דק

  5. למרוח על העלה : מלית תמרים , חרוסת , קינמון , אגוזים , קוקוס , ריבה וכו'

  6. לגלגל לרולדה ( 3 סה"כ)

  7. להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולפרוס.

  8. לאפות ב – 180 מעלות עד להזהבה ( 20-30 דקות )

  9. אפשר לזרות אבקת סוכר לאחר שהצטנן.




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )