עוגיות תמרים
בצק :
1 קמח תופח קטן ( 200 גרם )
200 גרם מרגרינה ללא מלח
1 שמנת חמוצה קלה / לבן
ההכנה :
- ללוש הקמח והמרגרינה לפרורים
- להוסיף השמנת לבצק האחיד
- לצנן כשעה מינימום ועוד ליום קודם
- לחלק לשלושה כדורים , לקמח משוטח ולרבד כל אחד לעלה דק
- למרוח על העלה : מלית תמרים , חרוסת , קינמון , אגוזים , קוקוס , ריבה וכו'
- לגלגל לרולדה ( 3 סה"כ)
- להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולפרוס.
- לאפות ב – 180 מעלות עד להזהבה ( 20-30 דקות )
- אפשר לזרות אבקת סוכר לאחר שהצטנן.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )