העוגה של אורלי
העוגה בנויה משלוש שכבות
השכבה התחתונה :
8 ביצים , להפריד חלבון מחלמון
מקציפים את הלבן , מוסיפים בהדרגה 16 כפות סוכר
מוסיפים בהדגרה וממש לאט תוך כדי ערבוב את הצהוב
מוסיפים 2 חבילות אבקת פודינג אינסטנט שוקולד (בקופסה)
להניח בתנור למשך 20 דקות ב – 170 מעלות
מוציאים לקירור עד שיגיע לטמפרטורת חדר.
השכבה השניה :
להקציף אינסטנט פודינג וניל עם כוס חלב וחבילת שמנת מתוקה עד להתקשות
השכבה השלישית :
המסת 100 גרם שוקולד מריר עם 2-3 כפות מים במיקרו
הפרדת 2 ביצים , מקציפים את הלבן עם 4 כפות סוכר בהדרגה
ומוסיפים בהדרגה את השוקולד שהומס .
מוסיפים טיפת רום ואת הצהוב
שלישית אטרקטיבית :
המסת 2 חבילות שוקולד מריר (אפשר חלב) עם חבילת שמנת מתוקה
לאחר שמתקרר מניחים על שכבות העוגה
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )