טסקבב
חציל – לקלף , לפרוס , להמליח ולשים במסננת. (המלח מוציא ממנו את כל המרירות)
לאחר מכן , לשטוף ולטגן.
עוף – לשים בסיר עם מים ולחכות לרתיחה , מידי פעם להעיף משם את הקצף
חומרים וההכנה :
בצל – לחתוך דק ולטגן
2 תפוחי אדמה בינוניים לחתוך לקוביות קטנות
שעועית ירוקה – 2 כוסות
חבילה של 800 מ"ל עגבניות חתוכות
2 עגבניות טריות לחתוך גס ולשים בסיר (עדיף 3)
6 כוסות מים
שמים את העוף לאחר הבישול הקודם
6 כפות לימון
כפית מלח
כף מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
סוגרים חלקית את הסיר , אש בינונית
כשהתפוח האדמה נעשה רך מכניסים את החציל המבושל (המטוגן).
משאירים את הכל על האש למשך 25 דקות .
הולך מעולה על אורז.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )