טסקבב

שלח לחבר digg delicious facebook


טסקבב

 

חציל – לקלף  , לפרוס , להמליח ולשים במסננת. (המלח מוציא ממנו את כל המרירות)

לאחר מכן , לשטוף ולטגן.

 

עוף – לשים בסיר עם מים ולחכות לרתיחה , מידי פעם להעיף משם את הקצף

 

חומרים וההכנה :

 

בצל – לחתוך דק ולטגן

2 תפוחי אדמה בינוניים לחתוך לקוביות קטנות

שעועית ירוקה – 2 כוסות

חבילה של 800 מ"ל עגבניות חתוכות

2 עגבניות טריות לחתוך גס ולשים בסיר (עדיף 3)

6 כוסות מים

שמים את העוף לאחר הבישול הקודם

6 כפות לימון

כפית מלח

כף מרק עוף

חצי כפית פלפל שחור

כף פפריקה מתוקה

 

סוגרים חלקית את הסיר , אש בינונית

 

כשהתפוח האדמה נעשה רך מכניסים את החציל המבושל (המטוגן).

 

משאירים את הכל על האש למשך 25 דקות .

 

הולך מעולה על אורז.





( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )