המתכונים שמבשלים במשפחת מבזקון

   חורוש
חורוש תערובת ירקות חבילת נענע חבילת שמיר חבילת פטרוזיליה חבילת כוסברה חבילת כרפס (סלרי) חבילת מנטה טרי חבילת עלי חילבה (שמבלילה) שוטפים היטב את כל החבילות ביחד כמה פעמים פעם ראשונה עם מלח ומים משרים למשך כמה דקות ואח"כ כמה פעמים עד שהמים נשארים נקיים. מפרידים עלים מגבעולים חותכים ביחד הכל ושמים ב4 שקיות מנות להכנות. הכנת בשר עוף (אפשר בשר בקר) לשים בסיר עם מים להרתיח פעמיים וכל פעם לנקות מהקצף הכנת חורוש בצל לקצוץ וראש כרפס לקוביות יש לטגן אותם ...
לכתבה המלאה »
   עוף בתנור
עוף בתנור כרעיים s="MsoNormal" dir="RTL"> תפו"א לקלף להניח בשקית לבישול לבשל במיקרו עד שהתפו"א רך רוטב לעוף בתנור 2 כוסות מים רבע כוס שמן כף פפריקה מתוקה כף מרק עוף חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גריל עוף כף את העוף טובלים בתוך התערובת תיבול ומניחים על התבנית את כל התערובת יוצקים לאחר מכן על כל אחד מהירקות והבשר תנור 150 מעלות צלזיוס
לכתבה המלאה »
   אורז פרסי
אורז פרסי 2 כוסות אורז בסמתי 3 כוסות מים רותחים 2 כפות שמן רגיל חצי כפית מלח או כף מרחק עוף הכנה : שוטפים את האורז שמים את האורז עם שמן בסיר ומטגנים במשך 2 דקות תוך כדי ערבוב מוספים מים ותיבול מידי פעם לערבב להבה בינונית עד לחילושה הסופי ניתן לפני הכל לרפד את הסיר בפרוסות של תפוחי אדמה (בקארו)
לכתבה המלאה »
   עוגיות טחינה נפלאות
עוגיות טחינה נפלאות החומרים : - 1 קמח תופח קטן ( 350 גרם או 2 וחצי כוסות ) - 1 כוס סוכר ( 200 גרם ) - 1 כוס טחינה גולמית - 1 מחמאה פרווה , רכה ( 200 גרם ) - 2 סוכר וניל - 100 גרם שקדים מולבנים חצויים ההכנה : לחמם תנור ל – 180 מעלות לרפד תבניות בנייר אפייה ללוש הכל לבצק חלק ואחיד ליצור כדורים ולהניח בתבנית , 5 ס"מ כל אחד לשטח מעט כל כדור באמצעות השקדים לאפות 15 עד 20 דקות עד להזהבה לצנן לגמרי לפני ההעברה...
לכתבה המלאה »
   עוגיות תמרים
עוגיות תמרים בצק : 1 קמח תופח קטן ( 200 גרם ) 200 גרם מרגרינה ללא מלח 1 שמנת חמוצה קלה / לבן ההכנה : ללוש הקמח והמרגרינה לפרורים להוסיף השמנת לבצק האחיד לצנן כשעה מינימום ועוד ליום קודם לחלק לשלושה כדורים , לקמח משוטח ולרבד כל אחד לעלה דק למרוח על העלה : מלית תמרים , חרוסת , קינמון , אגוזים , קוקוס , ריבה וכו' לגלגל לרולדה ( 3 סה"כ) להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולפרוס. לאפות ב – 180 מעלות עד להזהבה ( 20-30 דקות ) ...
לכתבה המלאה »
עמוד 4 מתוך 5 התחלה עמוד קודם 1 2 3 4 5 עמוד הבא סוף
לעבור לעמוד
page 4page 5page 6page 7page 8