אצבעות גבינה לשבועות

שלח לחבר digg delicious facebook

אצבעות גבינה לשבועות
 
מצרכים ל-4 מנות:
12 אצבעות מוצרלה 1.5 ס"מ ? 1.5 ס"מ
1 כוס חלב
3 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם
1 כפית טרגון
½ כפית מלח
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

להשרות את אצבעות הגבינה בחלב למשך שעה.
לסנן מהחלב ולקמח.
לטרוף את הביצים קלות עם מלח והטרגון.
לטבול את אצבעות הגבינה בביצה ומיד בפירורי לחם.
בזמן הציפוי אפשר כבר לחמם את השמן ל180- מעלות.
לטגן בשמן עמוק למשך 3 דקות או עד שהאצבעות מוזהבות, להוציא ולהניח על נייר סופג.

מומלץ להגיש עם רוטב חרדל ודבש
מצרכים:
3 כפות חרדל
3 כפות דבש
6 כפות מיונז

לערבב הכל לרוטב חלק וללא גושים




( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )
דף הבית >> מתכונים >> מתכונים שונים >> אצבעות גבינה לשבועות