סמבוסק חומוס – עירקי
סבתא רחל
החומרים לבצק:
3 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
4-5 כפות שמן
קצת מלח
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים יחד עם מים (לא משנה – איזה מים).
מילוי החומוס:
1 כוס חומוס
להשרות את החומוס עם מים בלילה עד למחרת.
בבוקר לבשל את החומוס ולטחון אותו,
לטגן הרבה בצל, (בצלים גדולים לחתוך אותם דק ולטגן).
עד שיהיה שחום (הבצל) ולהעביר אותו עם החומוס ועם קצת מרק עוף ועם כמון, פלפל לפי הטעם ולחלק את הבצק, ולפתוח ולמלות , ולהדק את הבצק אחרי המילוי עם מזלג.
ולטגן בגז את הסמבוסק המוכן.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )