חומרים: 1 שקית אטריות במשקל 250 גרם.
רוטב : 25 גרם מרגרינה + 1 כפית שמן, 2-3 שיני שום כתוש, 2 כפות רסק עגבניות, קורט אורגנו, קורט סוכר, קורט פלפל,1/4 כפית מלח,3/4 כוס מים.
אופן ההכנה : מבשלים את האטריות במים, שוטפים ומסננים. מחממים בסיר גדול את המרגרינה והשמן, מטגנים את השום הכתוש עד להזהבה קלה תוך כדי בחישה, מוסיפים רסק עגבניות ותבלינים ומטגנים עוד כדקה, יוצקים את המים, מערבבים יחד , מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ללהבה קטנה עוד כ5- דקות. מוסיפים את האטריות לסיר ומערבבים ברוטב עוד כדקה, מורידים מהאש בוזקים את הגבינה המגורדת ומגישים חם.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )