החומרים : 25 גרם חמאה או מרגרינה, 2 כפות קמח, כפית אבקת חרדל, 1/4 כפית מלח קורט פלפל שחור,2 כוסות חלב,150 גרם גבינה צהובה מגוררת,400 גרם מקרוני מבושלים, כף גבינת פרמזן מגוררת.
מתיכים את החמאה או המרגרינה בסיר רחב, מוסיפים את הקמח, אבקת חרדל, מלח ופלפל.
אופן ההכנה : מבשלים תוך כדי בחישה כדקה, מוסיפים את החלב תוך כדי בחישה למניעת היווצרות גושים וממשיכים לבשל תוך בחישה עד שהרוטב מתחיל לרתוח. מסירים מהאש ומוסיפים 3/4 מהגבינה הצהובה, בוחשים עד שהגבינה נמסה, מוסיפים את המקרוני המבושלים ואופים בכלי חסין אש מפזרים למעלה את הגבינה המגוררת ומניחים לעוד כ5- דקות עד שמזהיב.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )