החומרים : 250 גרם מקרוני בצורת חצי טבעת, 2 כפות חמאה או מרגרינה,2 כפות קמח מלח ופלפל לפי הטעם, רבע ק"ג גבינה צהובה מגורדת, 2 כוסות חלב, כוס פירורי לחם משומנים.
אופן ההכנה : בשלי את המקרוני עד שיתרככו וטפטפי מהם את כל המים, הוסיפי חמאה או מרגרינה קמח, מלח, פלפל וגבינה וערבבי קלות. שימי את כל התערובת בתוך כלי אפיה משומן בעל תכולה של 2 ליטר או בסיר פיירקס. שפכי חלב על פני התערובת, כסי אפי בתנור בינוני במשך 40-30 דקות. פזרי למעלה פירורי לחם שערבבת תחילה במעט מרגרינה מומסת, השחימי את החלק העליון.
( לא ידוע מקור הכתבה - נשמח לדעת )